zondag 25 november 2007

Binc is weer thuis

Zaterdagmiddag mocht Binc gelukkig weer mee naar huis. Vanaf vrijdagmiddag was hij koortsvrij en van de zuurstof af. Na een goede nacht voor zowel Binc als Gwen is besloten om het infuus te verwijderen en de kuur thuis af te maken.

JIPPIE!!!

Komende week, we hopen zo snel mogelijk, hebben we nog een gesprek met de behandelend kinderchirurg. Dat het zo niet verder kan is voor iedereen wel duidelijk. We wachten in spanning af wat dit gesprek gaat opleveren.

Wij hopen op een spoedige behandeling/operatie zodat Binc gezond 2008 in kan.

Groet,


Johan

vrijdag 23 november 2007

Binc is weer opgenomen in UMCG


Gisterochtend is Binc weer opgenomen in het UMCG. Hij heeft zeer waarschijnlijk een longontsteking.

Balen, balen en nog eens balen (de gecensureerde versie).

Woensdagmiddag belden ze van de creche dat Binc niet fit was, dit hadden we zelf ook al wel enigzins gemerkt. Na een hele slechte nacht hebben we 's ochtends de spoedeisende hulp gebeld dat Binc er aan kwam. Hij had bij binnenkomst 37,8 graden koorts om 12 uur was dit al 40,2. Hij was een zielig hoopje mens en lag te ijlen in zijn bed.

Na het toedienen van de eerste antibiotic, paracetamol en een slaapje knapt hij gelukkig een beetje op. Donderdagnacht hebben Gwen en Binc een goede nacht gehad, ze hebben allebei redelijk lekker kunnen slapen.

De toestand waarin Binc nu is opgenomen is vergelijkbaar met zijn eerste opname met dit verschil dat we nu weten wat hij heeft. Doordat het gezwel de long wegdrukt doet de long zijn gewone werk niet meer en raakt hierdoor geirriteerd en gaat ontsteken.

De artsen beraden zich nu over de volgende stappen maar het is erg waarschijnlijk dat het gezwel in zijn long snel behandeld zal moeten worden omdat hij hier steeds weer ziek van wordt.

Hoe graag wij hem ook thuis willen hebben, we nemen hem het liefst weer mee als Binc weer helemaal gezond is.

Wij zijn in ieder geval blij dat we Binc weer een paar weken thuis hebben gehad en van elkaar als gezin hebben kunnen genieten. Samen eten, samen spelen, samen in bad en samen leuke dingen doen.

Ik hou jullie van Binc's herstel op de hoogte,


Liefs Johan



PS: Binc ligt op L1 kamer 60 en houdt nog steeds van post.

zaterdag 3 november 2007

Binc is Thuis!!!

Lieve allemaal,

Ons Binc is weer thuis. \

Hoera!!!!!

Vrijdagochtend is na overleg met de specialist besloten om Binc naar huis te laten gaan. Er was geen medische noodzaak om hem nog langer te laten blijven.

Maandag over een week gaan we weer naar de kinderpoli voor een controle. Binc is nog niet 'genezen' maar hobbelt al weer vrolijk rond. De zwelling in zijn hals moet de komende (8) weken geleidelijk afnemen.

Binc ziet er op het moment nog uit als het geboggelte van de hubertushof, dus schrik niet als je ons tegenkomt in het dorp.

Ik zal morgen nog even wat foto's plaatsen van Binc en zijn gezwel.


Allemaal een heel prettig weekend gewenst,

groet Johan, Gwen, Binc & Stijn