maandag 7 januari 2008

Happy New Year: eindelijk duidelijkheid

hallo allemaal,

ook namens vrouw en kinderen iedereen een gezond 2008 gewenst.

Vandaag voor controle geweest en eindelijk het langverwachte O-woord gehoord.

binc staat op de planning voor een borst operatie. Deze zal waarschijnlijk plaatsvinden in maart.

Ik laat jullie heel binnenkort even het hoen wat weten

groet johan

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi schatjes, happy new year to you. Allemaal heel spannend dit jaar! We nemen snel contact op. Dikke kus Harma & Steve

Anoniem zei

Hallo allevier,

Het is al even geleden dat jullie via de post danwel dit blog iets van ons vernomen hebben. Ik was het blog-adres kwijt en door alle decemberdrukte... nou ja, ik wil even laten weten dat Binc (en jullie) never uit onze gedachten zijn geweest. Ook al weten we dat we Binc daarmee niet direct beter maken, we hopen dat onze energie hem en jullie mede op de been kan houden. Ongelooflijk veel sterkte met het wachten, we hopen dat er voor de operatie plaatsvindt alsjeblieft niet al te veel omplicaties meer zullen optreden. Houd moed, we denken aan jullie!

Richard, Marike en Merlijn

Anoniem zei

Johan en Gwen, we komen elkaar niet vaak meer tegen in het dorp of in de Appie, maar we denken wel aan jullie. Veel geduld en succes met de voorbereiding op maart! Binc; zet 'm op en Stijn; veel plezier op school!
lieve groet, Erna en Frans

Anoniem zei

Hoi lieffies...langs deze weg wil ik jullie even zeggen dat ik van jullie hou..en de maand maart is aangebroken hopelijk kan bincy gauw worden geopereert en kunnen jullie weer "normaal" aan de slag in het mooie Haren...heel veel liefs Kim