woensdag 31 oktober 2007

Binc is behandeld

Eindelijk maar toch.

Vanochtend (woensdag) is Binc om 8.45 uur is Binc de OK binnengereden. Om 10.30 uur zat hij op zijn eigen kamer al lekker een flesje melk te drinken. Hij heeft ook al weer flinke babbels en hobbelt al weer lekker over de gang.

De behandeling is goed verlopen, het is nu wachten tot hij koorts krijgt. Het gezwel in zijn nek is veel kleiner geworden.

De brandweer komt vanmiddag langs in de hal van de kinderafdeling, we hopen dat we hem nog even mee naar beneden mogen nemen.

Het geeft ons allebei een heel goed gevoel dat er nu eindelijk een start is gemaakt met zijn behandeling. We hebben erg veel vertrouwen in de Dr. de Langen en hopen dat we binnenkort een 'gezonde' Binc mee naar huis kunnen nemem en ons gezinsleven weer op kunnen pakken.

Het is een erg onplezierig gevoel dat je gezin in tweeen is gebroken en dat je je als ouder niet op kunt splitsen. Gelukkig reageert zowel Stijn als Binc goed op de huidige situatie, we hopen niet dat we een terugslag krijgen als Binc weer thuis is.

Voorlopig gaan we uit van een spoedig herstel van Binc,


tot later,


Johan

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Eindelijk maar dan toch Binc is geopereerd....wij hopen op een spoedig herstel...veel succes en we zien elkaar weer gauw...

heel veel liefs Asdyne Amira en Kim

Anoniem zei

OH, wat goed om te lezen dat Binc vandaag geopereerd is. Wij hopen dat dit herstel voorspoedig gaat. veel succes de komende periode.

Liefs Jolanda, Marnix, Kilian en Dillon.

Anoniem zei

Lieve allemaal,

Gelukkig, nu kunnen jullie je richten op de toekomst. Hopenlijk ondervindt Binc niet teveel last van de koorts en kan hij snel mee naar huis!

Succes de komende tijd, we blijven aan jullie denken!

Liefs
Paul, Janinne
Senne Noa en Mees

Anoniem zei

Lieve Johan en Gwen,
Eindelijk is er een start gemaakt met de behandeling... Vanaf nu kunnen jullie en Binc weer verder. We wensen jullie daarbij heel veel sterkte. Laten we hopen dat Binc hier goed door heen komt.
Begrijp ik nu dat de longoperatie nog langer op zich laat wachten? Of zal die operatie op dezelfde manier gaan als die nu gebeurd is?
We blijven graag op de hoogte en waarderen het enorm dat jullie ons op de hoogte willen houden door middel van dit weblog.
Veel liefs,
Ellen, Marcel en Tijs

Anoniem zei

Het begin is er....gelukkig maar. Hopelijk kan Binc snel naar huis en verloopt het herstel voorspoedig. Toch weer bijzonder hoe zo'n klein mannetje op alles reageert. Heel veel sterkte de komende periode. Ik denk aan jullie.

Heel veel liefs, Miranda (Dribbel)

Anoniem zei

Lieve Vrienden,

Ik ben blij om te horen dat alles goed ging. Hopelijk zal Binc veel beter in de volgende weken beginnen te voelen.
We'll be thinking of you all.
Lot's of love!
Diana & Wouter