vrijdag 26 oktober 2007

UMCG in plaats van LIMBURG

Hallo,

Gwen had vanochtend 4 specialisten aan het bed staan die gezamenlijk hebben besloten dat Binc opgenomen blijft totdat hij wordt geopereerd. Begin volgende week gaan de betrokken specialisten een behandelplan opstellen en een datum prikken. Ze opereren op dinsdag en donderdag. We hopen dat hij donderdag a.s. geopereerd kan worden.

We hadden ons verheugd op een weekendje limburg samen met de jongens, dit zit er helaas niet meer in. Stijn is samen met Jan en Bettie naar limburg vertrokkken. Zijn thomas de trein weekend gaat gelukkkig wel door.

De spanning begint voor de operatie begint al flink toe te nemen. We zijn wel blij dat er nu snel duidelijkheid komt. Het is wel duidelijk gezien de grootte van het gezwel dat het een ingrijpende operatie wordt. Ik heb enkele afdrukken gekregen van de MRI die ik nog even moet laten scannen en bloggen zodat jullie ook een indruk krijgen van hetgeen er zich in Binc bevindt.

Binc is op het moment stabiel, hij is koortsvrij en ik heb het idee dat de tumor niet veel groter wordt. Hij ligt inmiddels op de afdeling kinderchirurgie, hier zal hij blijven tot hij naar huis gaat. Nieuwe afdeling is nieuw speelgoed dus hij vermaakt zich goed.

Als jullie op bezoek willen komen bel dan op mijn mobiel 06-50886068 of mail even naar johanwieringa@home.nl. Als ik niet opneem laat even een berichtje achter dan neem ik even contact op.

Ik wens jullie allemaal eem prettig weekend,

Liefs Johan

Geen opmerkingen: