maandag 22 oktober 2007

Woensdag 24 oktober nieuwe opname

Hallo,

We zijn vandaag met Binc naar de polikliniek kinderchirurgie geweest. Na een klein onderzoek en wat overleg is besloten om Binc zo snel mogelijk te behandelen.

De MRI is nu vastgesteld op donderdagmorgen om 08.00 uur. We moeten ons op woensdagmiddag al melden. De MRI vindt plaats onder narcose. De MRI duurt ongeveer 3 kwartier. Als alles goed gaat mogen we Binc in de loop van de dag weer meenemen. We hopen snel na de MRI duidelijkheid te krijgen over de operatiedatum.

De bobbel in zijn hals groeit nog steeds en hij begint er ook steeds meer last van te krijgen.

De geplande operatie bestaat eigenlijk uit 2 behandelingen waarvoor 2 chirurgen noodzakelijk zijn. De Thoraxchirurg verwijderd het gezwel uit de borstholte en de kinderchirurg behandelt het gezwel in zijn nek.

Deze kinderchirurg, dr. de Langen, is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een lymfangioom (lymfevat-gezwel). Dit houdt in het kort in dat er vocht uit het gezwel wordt gezogen en er een medicijn in wordt gespoten dat er voor zorgt dat de vaten aan elkaar gaan plakken zodat er zich geen vocht kan verzamelen.

Ik hou jullie op de hoogte.

Groet Johan.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Geef die lieve Binc maar een hele dikke knuffel van ons en heel veel sterkte de komende tijd voor jullie alle 4. We denken aan jullie!
Veel liefs Kim en Mark x

Anoniem zei

Toch weer spannende dagen. Hopelijk gaat alles vlot en goed, zodat jullie deze ellendige tijd af kunnen sluiten.
Henk Heikema

Anoniem zei

Fijn dat er nu wat meer vaart achter zit. Hoe niet leuk dit ook is, je wilt dit nu ook achter de rug hebben. Goed dat de MRI donderdag al is dus. Ik val in herhaling maar 'lieve buurtjes, we denken aan jullie en duimen op een zeer spoedige en voorspoedige operatie'. Enne... het was gezellig zondag!

Liefs, Pim, wendy, Lieke en Nienke

Anoniem zei

spannende dagen voor jullie! wel goed dat jullie zo snel terecht kunnen. we willen jullie heel veel sterkte wensen en hopen dat binc snel weer rond rent!
suzanne, serge, daan en pien

Anoniem zei

Spannend de komende dagen. Moet Binc weer die confontatie aan met de "witte jassen". Wij hopen dat jullie snel meer duidelijkheid hebben over de operatie. Sterkte allemaal.
En als alles goed gaat tot zaterdag in Limburg........"Thomassen".

Liefs, Jol en de begemannen

Anoniem zei

Lieve allemaal,

We denken morgen aan jullie en hopen met jullie dat er dan snel geopereerd kan worden, zodat er weer wat "rust" komt en jullie weer kunnen genieten van de mannen!

Alle liefs
Paul en Janinne

Anoniem zei

Heel veel sterkte morgen!! En hopenlijk snel meer duidelijkheid.

We denken aan jullie!

Liefs van ons.