woensdag 14 oktober 2009

Bijna thuis!

Hallo,

Jip is sinds woensdagmorgen 11.30 uur bij ons op de kraamafdeling. Hij ligt nu heerlijk te slapen. We genieten van elke kreun, piepje en zelfs van de tranen die hij laat als hij huilt.

Gwen heeft hem vandaag 2 keer de fles gegeven en ook al drinkt hij niet veel en kost het hem veel moeite het geeft ons het gevoel dat we mama en papa zijn van een gezonde "normale" zoon.

Gwen en ik hebben besloten om Jip morgen mee naar huis te nemen. We hopen dat het papierwerk, artsenbezoek, regelen kraamzorg niet te lang gaat duren. We kunnen haast niet wachten om Jip morgen in de maxi-cosi te stoppen en met Jip naar huis te rijden. 

De volgende bijdrage hoop ik dan ook te kunnen schrijven aan de eettafel aan de hubertushof.


Liefs Johan

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Gwen,Johan,Stijn en Binc en Jip.
Moeilijk om woorden te vinden. We denken veel aan jullie. Fijn dat jullie morgen naar huis gaan en met elkaar de komende periode in kunnen gaan. Samen genieten en jullie liefde delen. We wensen jullie veel kracht.
Liefs Marnix, Jolanda, Kilian Dillon en Timber

Anoniem zei

Lieve Familie,

Hoewel we jullie niet goed kennen, alleen zijdelings via onze dochter Laura in groep 3, leven we erg met jullie mee. We hopen dat jullie nog veel gelukkige momenten met zijn allen mogen doorbrengen. Uiteraard wensen we jullie daarbij ook veel sterkte.
Lieve groeten van Klaas, Monique, Thomas, Suzanne en Laura Havenga.

Anoniem zei

Lieve Gwen, Johan, Stijn, Binc en Jip.
We weten niet goed wat te schrijven, maar we willen laten weten dat we veel aan jullie denken. We hopen op vele fijne momenten voor jullie als gezin en wensen jullie veel liefde en kracht toe.
Alwin, Kristel Anna en Max.

Anoniem zei

Lieverds,
Gisteren nog met de trotse maar verdrietige opa gesproken en hoorde al dat Jip thuis komt. Wat fijn! Wat een prachtige foto's van de hele familie. Ik heb het al zo vaak gezegd, jullie zijn toppertjes! Veel liefs namens Pim, Wendy, Lieke, Nienke en Sophie