dinsdag 13 oktober 2009

JIP dinsdag 13 oktober 2009

Hallo,

Even een kleine update van gisteravond en vanochtend. Met Jip gaat het nog steeds goed, hij is sinds gisteravond zelfs van de zuurstof af. Hij krijgt nu alleen nog glucose toegediend en voeding via een sonde.

De kinderarts vertelde ons dat vandaag in het begin van de middag de uitslag van de klinisch geneticus bekend is. Hoewel dit een spannend moment is maken wij ons geen illusies over de uitslag hiervan.

Gisteravond hebben de eerste opa's en oma's kunnen genieten van hun kleinzoon. Het is erg mooi om te zien hoe Jip in de familie wordt opgenomen.

Stijn en Binc zijn ook geweest en hebben Jip eens uitgebreid bekeken en aangeraakt.  Binc vond het wel een goed idee om een liedje voor Jip te zingen. Samen met mamma hebben ze slaap kindje slaap gezongen. Prachtig en heel emotioneel om te zien hoe puur kinderen reageren.

Na het bezoek heb ik Jip heerlijk op mijn borst gehad en genoten van zijn warmte, zijn geluiden en zijn aanwezigheid. Ondanks al het slechte nieuws genieten van elk moment dat Jip bij ons is.

Gwen en ik hebben allebei een goede nacht gehad en hebben veel steun aan elkaar.

Laat jullie snel weer wat horen,


Liefs Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Johan, Gwen, Steijn en Binc,

Vanmorgen hoorde ik het verhaal van juf Claartje... Vreselijk!
We zijn in gedachten bij jullie. Pluk de momenten die je nog kunt en mag samen zijn, CARPE DIEM...

Liefs Harry, Esther, Maren en Roos
(St. Nicolaasschool, Haren)