dinsdag 13 oktober 2009

Goedemorgen

Goedemorgen allemaal,

Gwen en ik zijn net wakker (hebben allebei goed geslapen) en hebben net contact gehad met de afdeling. Jip heeft goed geslapen en vannacht 20cc gedronken met behulp van de Haberman speen. We zijn supertrots op onze vent.

Jip reageert erg goed op het feit dat hij van alle slangen is verlost en oogt veel rustiger. Het is voor ons ook heerlijk om Jip zo op te kunnen pakken, zelf te kunnen verzorgen, flesjes te geven en Jip lekker te knuffelen.

Wij verheugen ons erop om Jip straks mee te nemen naar onze kamer en Jip lekker te verwennen. Jip gaat vandaag lekker in bad.


Liefs Johan


4 opmerkingen:

jeannette zei

hallo

jullie kennen me niet,maar als je het heel zwart/wit bekijkt zijn we fam.
ik ben de dochter van jan op't holt,de halfzus van gisela en bernice(en de rest)

bij deze wil ik jullie heel veel sterkte wensen met aan de ene kant de blijdschap van de geboorte van jip,maar aan de andere kant het verdriet over de ziekte van jip.

denk aan jullie

veel liefs jeannette

Anoniem zei

Lieve Gwen, Johan, Stijn en Binc,

Noëlle vertelde ons vanmorgen het heftige verhaal over Jip. Nadat ik de kaart en het berichtje op het prikbord op school had gezien ben ik gelijk jullie weblog gaan lezen. We vinden het vreselijk, hebben er geen woorden voor... En wat knap dat jullie de kleine positieve dingen nog kunnen zien en ervan kunnen genieten! We wensen jullie alle kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd, maar geniet ook nog flink van jullie lieve Jip, zolang het nog kan...

Groeten Alvin, Annet, Megan, Carmen en Noëlle Chan

Anoniem zei

Lieve allemaal,
Net zoals iedereen weten we niet goed wat we moeten zeggen/schrijven, maar niets van ons laten horen voelt ook niet goed. We zijn in gedachten bij jullie en als we iets kunnen doen, laat het weten!
Wij wensen jullie heel veel mooie momenten toe met Jip en natuurlijk ook veel kracht!
Liefs, Raymon, Miranda & Amar

Anoniem zei

Lieve Gwen, Johan, Stijn en Binc
Zo hebben Marlijn en Stijn, bij de BSO, nog grootse plannen om met elkaar te eten en zelfs te logeren, wat we beide kunnen temperen met...als de baby er straks is en alles weer in een rustig vaarwater verkeerd, kunnen we.....
En nu staat jullie hele wereld op z'n kop
We zijn er stil van.

Maar wat fijn om te lezen dat Jip straks toch nog mee naar huis mag, zodat Stijn en Binc hun lieve kleine broertje hun kamers kunnen laten zien.
Geniet van het moment!

Veel liefs van Margot, Piet, Jarno & Marlijn Bakker