dinsdag 18 september 2007

Binc is uit de OK

Hallo Allemaal,

Binc ligt lekker te slapen op zijn eigen kamer. Hij was om 14.30 op de recovery en om 16.00 uur weer terug op zijn kamer.

De operatie is goed verlopen, de thoraxchirurg heeft via een snee van 5cm onder zijn linkertepel een tumor aangetroffen waar hij wat weefsel en vocht vanaf heeft genomen.

Hij gaf aan dat de tumor een vreemde structuur had die hij niet eerder had gezien. De tumor was sponsachtig met vochtblaasjes. Hier zijn verder geen conclusies uit te trekken. Hij gaf verder aan dat hij slechts het hulpje van de de oncologen was en dat die de operatie en uitslagen verder met ons bespreken.

Binc heeft wel wat meer slangen aan zijn lijf. Een nieuw infuus en een drain om het wondvocht uit zijn borst af te voeren. Hij krijgt nu morfine tegen de pijn en nog steeds antibiotica.

De uitslag van het weefselonderzoek van de patholoog-anatoom kan nog wel een week op zich laten duren. Nog meer wachten.

In de tussentijd hopen we dat Binc snel weer opknapt van deze operatie.

Wij zijn verschrikkelijk trots op onze beide kerels, ze doen het super.



Liefs Johan.




PS: Als jullie vragen hebben, stel ze gerust via de mail of via het reactieformulier.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze ontzettende moeilijke periode. Ik denk veel aan jullie. Dikke knuffel voor jullie alle vier.
liefs,suzanne (dribbel)

Anoniem zei

ik wens jullie heel veel kracht ,liefde en geduld om deze on deze moeilijke strijd tegen te gaan.
in mijn gebed zijn jullie ,want al wat gij in het gebed gelovig vragen zult,zult gij ontvangen.
dikke knuffel voor julie allemaal.
groetjes noraima (knorretje)