woensdag 26 september 2007

BINC IS WEER THUIS!!!!

Hallo,

Het is nu 12.20 uur en wij hebben samen met Binc Stijn van school gehaald. Het is een volstrekt onwerkelijk gevoel om hem weer thuis te hebben.

We hebben vanochtend om 10.30 uur een gesprek gehad met de oncoloog. Ze had goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws spreekt voor zich. Het slechte nieuws is dat de specialisten in het UMCG nog geen idee hebben wat hij heeft. Er worden weefsels opgestuurd naar verschillende specialisten in de Verenigde Staten, de uitslagen hiervan zouden nog wel 6 weken kunnen duren. Ook over de uitslag hiervan is nog niets te zeggen, dit kan varieren van heel goed tot heel slecht. Wij durven voorlopig alleen nog maar te dromen van het eerste.

Wij hebben volgende week vrijdag een gesprek met de oncoloog op de polikliniek kinderoncologie om Binc even te onderzoeken. Waarschijnlijk is er dan nog geen nieuws.

Voorlopig gaan we even genieten van onze kerels en van elkaar.

Ik zal vanavond nog een blog plaatsen om even terug te kijken op 12 dagen UMCG.


Heel veel liefs Johan & Gwen

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Johan, Gwen, Stijn en Binc,
Heel erg fijn dat Binc weer thuis is! Eindelijk weer een beetje normaal leven met z'n vieren. Wel vervelend dat de onzekerheid nog een tijdje voortduurt. Jullie instelling lijkt me echter de enig juiste. Geniet van elkaar!
Veel liefs,
Wouter en Diana

Anoniem zei

Dag lieve mensen,

Net een boterham achter de kiezen en kom net weer terug op mijn werkplek en dan zit het al in mijn systeem om even te kijken of er al weer nieuws is. En ja hoor BINC IS THUIS. Geweldig om te lezen!!!
Het lijkt me inderdaad erg onwerkelijk zeker met in het achterhoofd dat jullie waarschijnlijk nog lang in spanning zitten. Maar geniet van elk moment dat jullie lekker met z'n viertjes thuis kunnen zijn. We leven met jullie mee!

Liefs Marloes, Reinier, Jorik en Aniek

Anoniem zei

Lieve Johan en Gwen,

voor jullie een dubbel gevoel natuurlijk maar voor dit moment heerlijk dat Binc weer lekker thuis is en zich goed voelt. Ook fijn voor Stijn! We duimen met jullie mee en blijven de berichten volgen.

Liefs, Thorwald, Heleen en de kleine Brechtje

Anoniem zei

Hallo Johan, Gwen, Stijn & Binc,
Wat fijn dat Binc weer thuis is! Aan de andere kant natuurlijk erg vervelend dat het nu nog zo lang duurt voordat jullie uitslag krijgen. Weer wachten ... Maar nu eerst genieten met z´n 4-en thuis! Mochten we iets voor jullie kunnen doen, dan horen we het graag!Groetjes, Raymon, Miranda en Amar

Anoniem zei

Lieve Johan en Gwen,

Wat zal dat wachten moeilijk zijn voor jullie, maar gelukkig is die lieve man weer even thuis in z'n vertrouwde en liefdevolle omgeving. Ook voor die andere lieverd is het fijn om bincie weer in z'n nabijheid te hebben. Gister vertelde Stijn ons toen we hem uit school haalden dat Binc heel ongerust zou zijn als hij niet direct naar het ziekenhuis zou komen.......wat een geweldige mannetjes!! Lieve mensen geniet met z'n viertjes zoveel het kan, jullie verdienen het! Heel veel liefs Mark en Kim

Anoniem zei

Oh wat fijn dat Binc weer thuis is!! Alleen jammer dat het wachten zooo lang moet duren. Hopelijk is er gauw goed nieuws!
Geniet van je gezinnetje en blijf ons op de hoogte houden, wij blijven hier duimen voor jullie !

Knuffels van Dick, Monique en Joly

Anoniem zei

Hallo Johan,Gwen,Stijn en Binc,

Super dat Binc weer thuis is!!Kunnen jullie weer even bijtanken in jullie eigen huisje, fijn joh!!
Wel vervelend dat er nog geen uitslag is, en vooral ook spannend natuurlijk.
Maar ondanks dat hopen we dat jullie volop genieten van het feit dat jullie huisje weer gevuld is, zoals het hoort!!
Wij denken aan jullie en aan jullie Binc/BinKKK!!!

Wij hebben trouwens nog een kaartje gestuurd naar het UMCG, we hopen dat jullie deze nog hebben ontvangen, anders wordt het kaartje vast wel doorgestuurd.

Liefs Rocky Kim
Chenille en Romilio

Anoniem zei

Wat een vragen zullen jullie hebben! Betekenen de verdere onderzoeken van het weefsel nu goed of slecht nieuw?? Sluiten ze (bepaalde soorten) kanker nu wel of niet uit?? Hoe gaat het verder? Wij hopen allemaal dat er uiteindelijk goed nieuws gebracht gaat worden! Maar nu eerst weer lekker thuis met z'n viertjes en genieten van elkaar!
Liefs, Ellen, Marcel, Tijs

Anoniem zei

Lieve allemaal,

Wat heerlijk om allemaal weer te zijn waar jullie horen: thuis bijelkaar!

Geniet van het hier en nu en vindt rust, om straks met nieuwe moed er weer tegen aan te gaan.

We blijven aan jullie denken!!

Liefs
Paul, Janinne
Senne en Mees

Anoniem zei

Fijn te lezen dat Binc weer even lekker thuis is. Nog wel erg spannend allemaal nu jullie nog steeds niet weten hoe het nu verder moet.

Heel veel sterkte en nu even lekker genieten van elkaar allemaal thuis.

Liefs Angelique

Anoniem zei

Lieve Binc, Stijn, Johan en Gwen,

Ook wij leven met jullie mee. Janneke en Marc houden ons op de hoogte hoe het met jullie gaat, en ze vertellen over de veerkracht die jullie laten zien. Wij hebben afgelopen maanden, met de komst van Aafke, ervaren hoe veel liefde je gaat voelen voor je kind. Het lijkt me waanzinnig moeilijk als je kind dan zo ziek is.
Fijn dat Binc weer thuis is, en veel sterkte de komende tijd.

Groet van Masja, Frank en Aafke

Anoniem zei

Dag Gwen, Johan, Stijn en Binc,

Nadat we afgelopen week via Baloe het vreselijke nieuws hebben gehoord, hebben we zonet jullie blog bekeken om te lezen hoe het met jullie kleine lieve mannetje is. We zijn blij voor jullie dat Binc in elk geval weer thuis is. Even bijtanken met z'n viertjes. Veel sterkte de komende tijd; ook met het wachten op nieuws... We denken aan jullie.

Liefs, Wessel en zijn papa en mama Laurens en Esther