dinsdag 25 september 2007

No news and Good news

Hallo allemaal,

Ik schrijf dit stukje met gemengde gevoelens. ik baal enorm omdat wij net te horen hebben gekregen dat de patholoog-anatoom op basis van de huidige resultaten geen uitslag kan geven. Hij heeft besloten om enkele nieuwe tests uit te voeren. Dit betekend weer 5 werkdagen wachten. Er is zelfs kans dat er nog meer tests door meerdere specialisten van andere ziekenhuizen moeten worden uitgevoerd. Ze kunnen nog steeds niet bepalen wat voor weeefsel het is. Ik heb binnenmonds al heel wat afgevloekt. Gelukkig is Binc stabiel en gaat hij gelukkig niet achteruit.

Ik ben wel heel blij met het gesprek wat wij net hebben gehad met de zaalarts. Binc wordt morgenvroeg in het team besproken en mag zeer waarschijnlijk de uitslag thuis afwachten. Er is op het moment geen enkele medische noodzaak om hem langer vast te houden.

Blijven duimendraaien dus, we zien Binc graag even thuis ook al weten wij dat dit dit maar tijdelijk is. Het zal zeker niet zijn laatste ziekenhuis bezoek zijn.

Iedereen bedankt voor het meeleven vandaag,


Liefs Johan en Gwen

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje wat vreselijk om nu nog langer te moeten wachten... Ik kan me goed voorstellen dat jullie flink balen want dat doen wij zelfs ook al. Laat staan wat jullie als ouder moet voelen.....
We blijven vreselijk hard met jullie meeleven en duimen op snel en goed nieuws!

Liefs van ons, en speciaal voor juf Gwen en Binc een bloemetje van Joly.

Dick,Monique en Joly

Anoniem zei

Beste Johan en Gwen,

Sinds wij het UMCG verlaten hebben afgelopen donderdag is jullie Binc nog geen dag uit onze gedachten geweest! Iedere dag bekijken we jullie Blog even om te kijken of er al meer nieuws is over jullie ventje. Nu ik lees dat er nog steeds onduidelijkheid is heb ik zo met jullie te doen. Het ergste is dat je als ouders zijnde alleen maar kan afwachten en zelf niks aan de situatie kan veranderen. Helaas hebben wij dit ook ervaren. Nu wordt het dus weer afwachten, ik hoop voor jullie, als gezin, dat dit thuis kan. Even in jullie eigen omgeving met jullie 2 kanjers.
Wij willen jullie heel veel sterkte,kracht maar vooral ook moed toewensen.
gelukkig hebben jullie veel mensen om je heen die aan jullie Binc denken.
Jullie Kanjer heeft bij ons een onvergeetbare indruk achtergelaten, en we hopen dan ook dat alles voorspoedig zal verlopen.

Lieve Groetjes, Rocky, Kim, Chenille en Romilio Holmond.(Buren m2)

Anoniem zei

Wat vreselijk nog geen duidelijkheid. Kan me goed voorstellen dat dit een grote teleurstelling voor jullie is. Nu maar hopen dat de artsen besluiten dat Binc naar huis mag. We denken veel aan jullie.
Liefs Marnix, Jolanda, Kilian en Dillon.

Anoniem zei

Lieve Johan en Gwen,
Verdorie, heb je er zo naar toe geleefd, vol spanning en misschien ook angst en nu weet je weer niets. We leven erg met jullie mee en hopen echt dat er snel duidelijkheid is. Zo met die onzekerheid leven is slopend. We hebben jullie kanjer (jullie kanjers!!) nog even op You Tube gezien. Dat zag er gelukkig wel goed uit: twee levendige jongetjes op een fietsje. Als je niet beter wist zou je denken dat het een gewoon tafereeltje was. Hopelijk mag Binc snel naar huis. Dat zal hem en jullie zeker goed doen. Thuis afwachten is toch beter dan in het ziekenhuis. Heel veel sterkte ermee en veel liefs,
Ellen, Marcel, Tijs

Anoniem zei

Lieve buurtjes,

Gistermiddag was een dag van om het half uur op jullie site kijken. Familie, vrienden en zelfs collega's leefden mee en vroegen regelmatig 'en... al wat gehoord?'. Toen we uiteindelijk konden lezen wat jullie gehoord hadden konden we ons dan ook goed jullie teleurstelling voorstellen. Wéér wachten. Hopelijk kan dat thuis, met z'n viertjes. Allemaal onder 1 dak zoals het hoort te zijn, even geen UMCG, dat zou erg fijn zijn. Dus hopelijk tot heel snel in 't Hubertushoffie. Dikke knuffel aan de kleine mannetjes!

Liefs,
Pim, Wendy, Lieke en Nienke

Sybolt zei

pfff. Wat spannend allemaal. We hopen met z'n allen dat Binc nu snel naar huis mag. Lekker in zijn eigen omgeving.

groetjes
Sybolt, Simone, Thijmen & Pelle