dinsdag 18 september 2007

Wachten, wachten, wachten.................

Na een lange ochtend van wachten is Binc dan eindelijk onder het mes gegaan. Wij zitten nu te wachten tot dat wij weer bij hem mogen op de recovery.

Binc is tegen 1 uur door ons naar de OK gebracht en is op schoot bij Gwen onder narcose gebracht. Hij vond het niet leuk omdat hij heerlijk lag te slapen.

Binc moest nuchter blijven en heeft de hele ochtend om eten en drinken gevraagd, hij werd er erg chagerijnig en nukkig van. We hebbben hem afgeleid met DVD kijken.

Hij is om 12 uur lekker in slaap gevallen en werd weer wakker toen hij de OK werd binnengereden.

Gwen en ik hebben net samen gegeten en doden onze tijd met het schrijven van onze ervaringen. Ik op dit weblog en Gwen in haar net gekochte schrift van Winnie de Pooh.

Het chirurgenteam was erg vriendelijk, ze verwachten geen lange operatie.

Er is een stuk spanning van me afgevallen en weer een ander stuk spanning voor in de plaats gekomen. Het is moeilijk onder woorden te brengen wat het met je doet als je je zoon in handen geeft van een team mensen in blauwe pakken.

Ik hoop jullie snel over de afloop van de operatie te berichten.


Johan

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Johan,Gwen,Stijn en Binc, we denken heel veel aan jullie en wensen jullie alle sterkte van de wereld toe om deze afschuwelijke periode door te komen. Lieve Binc we denken heel veel aan je, je bent nog zo klein en je begrijpt nog lang niet alles. Wat zal het moeilijk voor jou zijn, dat je de hele ochtend niet mag eten en je niet snapt waarom.Lief mannetje wat ben je dapper! We hopen dat jullie snel meer info hebben en dat Binc zich toch nog "goed" voelt na de operatie en geen pijn heeft. Heel veel liefs Nienke
ps Eigenlijk schieten alle woorden tekort, maar de boodschap is; we houden heel veel van jullie en we smeken dat Binc weer helemaal beter mag worden.

Anoniem zei

Lieve Binc, Stijn, Johan en Gwen,

Wij wensen jullie veel kracht en sterkte. De warmte en liefde voor elkaar in jullie gezin, die jullie tussen alle regels door uitstralen, zal je die geven. Wij denken met liefde en warmte aan jullie en hopen met jullie op positieve berichten.

Martin, Ilse, Casper, Jasmijn en Mirre.